top of page

Brillen in Leuven en Edegem

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Bij TOOP in Leuven en Edegem ontdek je een uitgebreid assortiment aan brillen, perfect afgestemd op de behoeften van jonge kinderen. Een bril is niet alleen een functioneel item; het is een modeaccessoire dat je persoonlijkheid benadrukt. In onze collectie vind je alles van kleurrijke monturen tot de nieuwste trends, waardoor je altijd een bril vindt die bij je past.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Brillen maken een wereld van verschil voor kinderen en jongeren

Wij leggen een speciale focus op kinderen en tieners. Het is belangrijk dat zij zich comfortabel en zelfverzekerd voelen met hun bril. Daarom bieden wij een divers assortiment aan brillen, speciaal ontworpen voor de jongere generatie. Als opticien voor kinderen, begrijpen we de unieke eisen en wensen van deze groep. Met onze collectie kids eyewear garanderen we dat elk kind een bril vindt die niet alleen goed past, maar ook hun persoonlijkheid weerspiegelt. We erkennen dat tieners in een fase zitten waarbij ze hun eigen identiteit ontwikkelen. Onze brillen voor tieners zijn daarom meer dan alleen zichtcorrectie; ze zijn een middel om zelfexpressie en stijl te tonen. Of het nu gaat om een speels, kleurrijk montuur of een meer ingetogen, klassieke stijl, we hebben opties voor elke voorkeur. Bovendien zorgen we ervoor dat onze monturen voor kinderen robuust genoeg zijn om hun actieve leven te doorstaan. Kom langs en laat je verrassen door onze brede selectie aan stijlvolle, comfortabele en duurzame brillen, speciaal gemaakt voor de jongere ogen.

Ontdek de collectie in onze winkel

Bezoek onze optiek in Leuven en Edegem en ontdek de perfecte zonnebril voor je kind. Met een verscheidenheid aan stijlen, waaronder kinderbrillen voor verzicht, vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze brillen zijn allemaal zeer robuust zodat ze bestand zijn tegen spelende kinderen. Wij bieden brillen aan voor kinderen van nul tot achttien jaar. Met onze glasverzekering weet je zeker dat je bril goed beschermd is. Kom langs en kies vandaag nog de ideale zonnebril voor je kind!

bottom of page