top of page

Brillen voor tieners

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Specialist in kinderbrillen

Als je op zoek bent naar een plek waar je aangepaste brillen voor tieners kunt kopen, kom je best eens langs in onze brillenwinkel. TOOP is gespecialiseerd in brillen voor baby’s, kinderen en jongeren. Wij beschikken over een ruim aanbod aan brillen voor pubers waardoor je zeker een ‘cool’ exemplaar kunt vinden.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Kwalitatieve brillen voor tieners kopen doe je in onze winkel

Onze optiek in Leuven of in Edegem helpt je graag om tussen alle brillen voor tieners de juiste te vinden. Ons professionele team staat voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze ervaring in het verkopen van brillen voor jongeren kun je er bij ons op rekenen dat wij weten welke monturen geschikt zijn voor pubers. Wij zorgen steeds voor nieuwe en trendy modellen. Ons gamma aan kids eyewear bestaat niet alleen uit aangepaste brillen op sterkte voor jongeren, maar wij verkopen ook zonnebrillen voor kinderen en tieners.

Geniet van onze uitstekende service

Een kwalitatieve bril kopen doe je niet zomaar. Het is belangrijk dat je het juiste model en montuur kiest. Wij helpen u dan ook graag bij uw aankoop. Heel wat pubers kiezen niet zomaar brillen, maar ze willen dat het model cool en hedendaags is. Bij ons kun je dan ook rekenen op een breed gamma aan brillen voor kinderen en tieners zodat iedereen zeker een geschikt exemplaar vindt. Onze brillenwinkel voor kinderen biedt je daarnaast de mogelijkheid op een glasverzekering. Dat is handig wanneer je interesse hebt in de brillen voor jongeren, maar bang bent dat je wildebras de bril zal verliezen. Op die manier staan wij voor je klaar voor, tijdens en na je aankoop.

Vraag meer informatie

Wens je meer informatie over ons assortiment aan brillen voor jongeren? Kom dan langs in onze winkel of neem contact op met ons. Bel naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of +32 369 65 60 (Edegem) of mail naar info@toopoptiek.com of stuur ons een berichtje via het contactformulier. Onze medewerkers beantwoorden met veel plezier al je vragen over onze collectie brillen voor pubers.

bottom of page