top of page

Kids eyewear

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Het is belangrijk dat je goed advies krijgt over kids eyewear als je op zoek bent naar een geschikte bril voor je kind. TOOP helpt je graag met persoonlijk advies. Bij ons kun je rekenen op een goede service, voor, tijdens en na je aankoop. Heb je interesse om de bril van je kind te laten verzekeren? Dat is bij ons geen probleem. Wij bieden je een goede glasverzekering aan.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Kids eyewear kopen met hulp van een professioneel team

Wij zijn een professionele brillenwinkel voor kinderen van nul tot achttien jaar met een ruime keuze aan kwalitatieve kids eyewear. Wij verkopen niet alleen brillen op sterkte, maar ook oogpleisters. Die zijn uiterst geschikt voor kinderen met een lui oog. Wij geven advies op maat zodat je met een geschikte bril naar huis gaat die perfect past bij het gezicht van je kind. Naast een bril voor kinderen of tieners, kun je bij TOOP terecht voor brillen voor baby’s. Kom dus zeker eens langs met je kind en ontdek ons hele aanbod aan kids eyewear.

Kies de juiste bril voor je kind

Als je een optiek in Leuven of Edegem zoekt voor een kwalitatieve bril voor je kind, ben je meer dan welkom bij TOOP. Wij zijn gespecialiseerd in brillen voor kinderen en beschikken over een groot gamma aan coole monturen. Kom langs of neem contact op met ons als je meer informatie wenst. Dat kan door te bellen naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of +32 369 65 60 (Edegem) of te mailen naar info@toopoptiek.com of door het contactformulier in te vullen.

bottom of page