top of page

Montuur in Leuven en Edegem

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Een montuur is een belangrijk element bij het kiezen van kinderbrillen. Bij TOOP in Leuven en Edegem begrijpen we dat een goed montuur niet alleen comfort biedt, maar ook het zelfvertrouwen van je kind kan verhogen. Het moet niet alleen passen bij de stijl van je kind, maar ook bij hun dagelijkse activiteiten.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

De perfecte pasvorm van een montuur

Een goed montuur zorgt ervoor dat de bril niet alleen mooi is, maar ook perfect past op het kinderhoofdje. Bij onze optiek in Leuven en Edegem besteden we speciale aandacht aan de pasvorm van elk montuur. Dit zorgt ervoor dat de bril comfortabel zit en geschikt is voor allerlei activiteiten, of het nu gaat om lezen of buitenspelen. Onze collectie brillen in Leuven en Edegem biedt een brede waaier aan stijlen en maten, zodat elk kind zijn of haar ideale montuur kan vinden. Voor de zonnige dagen hebben we ook een prachtige selectie zonnebrillen, die zowel stijlvol als functioneel zijn.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Kom langs en ontdek ons uitgebreide assortiment aan monturen. De grondwetten die wij hanteren, garanderen dat je de beste hulp en advies krijgt bij het uitkiezen van een nieuw montuur. Bij ons staat klanttevredenheid voorop, en we zetten ons volledig in om aan al jouw wensen te voldoen. Bezoek ons vandaag nog en laat ons je helpen de perfecte bril voor je kind te vinden!

bottom of page