top of page

Montuur voor kinderen

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Specialist in kinderbrillen

TOOP is de winkel waar je terecht kunt voor een geschikt montuur voor kinderen. Onze specialisten zijn er om je te helpen een juiste keuze te maken. Je krijgt bij ons advies op maat van je kind. Wij kiezen samen een bril die helemaal past bij het gezicht en karakter van je kind. Je kunt bij ons rekenen op modellen voor een montuur voor baby’s, kids en tieners tussen nul en achttien jaar.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Een gepast montuur voor kinderen kopen

Als je een montuur voor kinderen wilt kopen, is het van belang dat je rekening houdt met de pasvorm. Je wilt namelijk dat het montuur voor kids helemaal op het gezicht van je kind past en het tegelijk ook een model is dat passend is bij het karakter van je kind. Als optiek in Leuven en Edegem zijn onze medewerkers er om je te helpen een juiste keuze te maken. Wij zijn dé brillenwinkel voor kinderen die wel degelijk aandacht heeft voor je kind. We worden dan ook niet voor niets dé opticien voor kinderen van Leuven, Edegem en omstreken genoemd.

Koop nu een geschikt montuur voor kids

Kom langs bij TOOP en vind het geschikte kids-montuur voor je kind, baby of tiener. Wij staan voor je klaar met geschikt advies zodat je kind snel een moderne kinderbril heeft. Neem contact op met ons als je meer informatie wenst of specifieke vragen hebt over een montuur voor kinderen. Je bereikt ons door te bellen naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of +32 369 65 60 (Edegem) of te mailen naar info@toopoptiek.com of door het contactformulier in te vullen. Bekijk zeker ook onze nieuwspagina waar je meer te weten komt over ons aanbod en diensten.

bottom of page