top of page

Montuur voor kinderen

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

TOOP is de winkel waar je terecht kunt voor een geschikt montuur voor kinderen. Onze specialisten zijn er om je te helpen een juiste keuze te maken. Je krijgt bij ons advies op maat van je kind. Wij kiezen samen een bril die helemaal past bij het gezicht en karakter van je kind. Je kunt bij ons rekenen op modellen voor een montuur voor baby’s, kids en tieners tussen nul en achttien jaar. Elk montuur voor kids in onze collectie is specifiek ontworpen om comfortabel en stijlvol te zijn.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Een gepast montuur voor kinderen kopen

Als je een montuur voor kinderen wilt kopen, is het van belang dat je rekening houdt met de pasvorm. Je wilt namelijk dat het montuur voor kids helemaal op het gezicht van je kind past en het tegelijk ook een model is dat passend is bij het karakter van je kind. Een goed gekozen montuur voor kinderen kan echt het verschil maken in hoe comfortabel en zelfverzekerd je kind zich voelt. In onze optiek in Leuven en Edegem zijn onze medewerkers er om je te helpen een juiste keuze te maken. In ons assortiment vind je een breed scala aan montuur voor kids, elk met zijn eigen unieke stijl en comfort. Wij zijn dé brillenwinkel voor kinderen die wel degelijk aandacht heeft voor je kind. We worden dan ook niet voor niets dé opticien voor kinderen genoemd.

Koop nu een geschikt montuur voor kids

Kom langs bij TOOP en vind het geschikte montuur voor je kids. Wij staan voor je klaar met geschikt advies zodat je kind snel een moderne kinderbril heeft. Neem contact op met ons als je meer informatie wenst of specifieke vragen hebt over een montuur voor kinderen. Je bereikt ons door te bellen naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of +32 369 65 60 (Edegem) of te mailen naar info@toopoptiek.com of door het contactformulier in te vullen. Bekijk zeker ook onze nieuwspagina waar je meer te weten komt over ons aanbod en diensten.

bottom of page