top of page

Opticien voor kinderen

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Als opticien voor kinderen staan wij steeds voor jou en jouw kind klaar. Heeft je kind problemen met zijn of haar ogen? Kom dan zeker eens langs bij kinderoptiek TOOP. Je vindt bij ons de coolste monturen in diverse formaten en kleuren. Wij zijn dé kinderopticien voor iedereen tussen nul en achttien jaar. Naast brillen op sterkte, vind je in onze optiek voor kids onder andere sport- en zonnebrillen.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Opticien voor baby’s, kinderen en tieners

Als je interesse hebt om met je baby, kind of tiener naar een optiek voor kids te gaan, ben je meer dan welkom bij ons. Een kinderopticien die zo gespecialiseerd en ervaren is, die vind je niet overal. Kom dus gerust eens langs in onze optiek in Leuven of in Edegem. Bij TOOP voelt je kind zich meteen goed. Onze specialisten van de optiek helpen je bij de zoektocht naar kids eyewear. Of je nu op zoek bent naar brillen voor tieners of oogpleisters voor je kind: bij ons zit je goed.

Bij onze kinderoptiek vind je de perfecte kinderbril

Wij zijn een opticien voor kinderen, baby’s én tieners en zorgen er dan ook altijd voor dat er steeds de perfecte bril gevonden wordt. Een opticien die gespecialiseerd is in brillen voor kinderen zorgt er bij ons voor dat je kind geen problemen heeft bij het dragen van een nieuwe bril. Integendeel, dankzij onze kinderopticien is je kind trots dat hij of zij zo’n mooie en coole kinderbril mag dragen.

Een kinderoptiek met ervaring

Hulp vragen aan een ervaren kinderopticien heeft het voordeel dat je meteen weet dat je een goede bril koopt voor je dochter of zoon. Bij kinderen is het uiteraard belangrijk dat de bril als gegoten zit en onze kinderopticien zorgt er daarom voor dat het exemplaar niet snel zal afvallen. Is je kind nogal een avonturier? Kies dan om de glasverzekering van onze kinderoptiek te nemen zodat je verzekerd bent voor de krasjes op de glazen.

Ga met je kids naar een gespecialiseerde optiek

Heeft je kind een bril nodig? Twijfel niet langer en kom langs bij TOOP, dé opticien voor kinderen die jouw kind zeker kan helpen. Heb je nog vragen over ons? Neem dan snel contact op met onze optiek voor kids. Dat kan door te bellen naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of +32 369 65 60 (Edegem), door te mailen naar info@toopoptiek.com of het contactformulier in te vullen.

bottom of page