top of page

DE GRONDWETTEN VAN TOOP

TOOP logo

KINDEREN EERST

Een bril kiezen is voor kinderen een hele belevenis. Bij TOOP gaan we dit avontuur samen aan om een bril te vinden die perfect bij hun gezicht en karakter past.

TOOP logo

VAN BABY TOT TIENER

TOOP heeft monturen in alle maten voor kids en teens van 0 – 18 jaar. De collectie is dus ook op en to(o)p voor tieners! Onze brillen zijn kindvriendelijk, maar daarom niet kinderachtig.

TOOP logo

SNELLE VRAAG? SNEL ANTWOORD!

Kom je van ver? Heb je het druk? Wij staan je met plezier per mail te hulp! Als er een herstelling moet gebeuren, volstaat het om een foto van het probleem te sturen en gaan wij aan de slag. Efficiëntie ten to(o)p!

TOOP logo

ALLE TOOPJES WELKOM

Team TOOP gaat naar internationale beurzen om de mooiste kinderbrillen en accessoires te scoren. Bij TOOP vind je daarom het juiste montuur voor élke snoet en élk budget.

TOOP logo

JUIST ADVIES

Een nieuwe bril kies je niet zomaar. Team TOOP neemt hier de tijd voor, in een huiselijk kader en met de hulp van Mama Toop en haar 300 kleine Toop-molletjes.

TOOP logo

TO(O)P NADIENST

TOOP is dé referentie voor kidseyewear. Dit dankzij een sterke samenwerking met oogartsen en een zeer goede na-service en opvolging van elk van onze Toopjes!

bottom of page