top of page

Kinderbrillen voor verzicht

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Bij TOOP verkopen wij een groot aanbod aan kinderbrillen voor verzicht en op sterkte. Onze modellen zijn geschikt voor kinderen en jongeren tussen nul en achttien jaar. Lees hieronder meer over de brillen op sterkte die wij voor jouw kind aanbieden.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Kinderbrillen voor verzicht met een leuk montuur kopen

Staat je kind niet meteen te springen om een bril te dragen? Kom eens langs in onze optiek in Leuven of Edegem en ontdek onze hele collectie kinderbrillen voor verzicht. Wij garanderen je dat je kind bij ons een coole kinderbril vindt die hij of zij met veel plezier wilt dragen. Onze brillenwinkel voor kinderen heeft uiteraard nog veel meer te bieden. Zo kun je ook bij ons terecht als je oogpleisters voor kinderen nodig hebt en daar een voorschrift van de oogarts voor hebt. Ons aanbod bestaat uit allerlei kleuren, maten en vormen.

Kies uit een groot assortiment

De collectie brillen voor kinderen is bij TOOP zeer uitgebreid. Naast kinderbrillen voor verzicht, verkopen wij onder andere sport- en zonnebrillen. Wij hebben zowel modellen voor baby’s, kinderen en tieners. Neem dus snel contact op met ons voor meer informatie of kom langs in onze winkel Vragen kun je stellen via het contactformulier of bereik ons door te bellen naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of +32 369 65 60 (Edegem) of door een mail te sturen naar info@toopoptiek.com.

bottom of page