top of page

Brillen voor kinderen

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Bij TOOP hebben we brillen voor kinderen voor elk budget. Bij ons staan kinderen steeds voorop en wij willen dat ze op hun gemak zijn wanneer ze onze winkel in Leuven of Edegem binnenstappen om een leuke bril uit te kiezen. Wij hebben voor elk kind en elke tiener wel een geschikte bril in huis. Met onze collectie brillen voor kids zorgen we ervoor dat je kind niet alleen een functionele, maar ook een modieuze bril vindt. Je kan met je kind terecht in een van onze locaties om kinderbrillen te passen en te kopen.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Brillen voor kinderen kopen bij een expert

Als je op zoek bent naar brillen voor kinderen, ben je meer dan welkom bij TOOP. Wij werken met een ervaren team dat gespecialiseerd is in kinderbrillen. Bij ons laten we elk kind zich goed voelen. Als je interesse hebt in onze collectie brillen voor kids, kun je steeds rekenen op een goede service. We bekijken samen welke bril van onze optiek in Leuven of Edegem het beste past bij je kind. Wil je de raad van een expert? Wij helpen je graag bij het uitkiezen van een mooie bril. Kinderbrillen kopen die perfect op maat zijn van jouw kinderen, doe je dan ook het beste bij ons.

Kinderbrillen kopen

Wie interesse heeft om kinderbrillen te kopen, kan er zeker van zijn dat wij kunnen helpen. Wij hebben een groot gamma aan monturen en brillen op maat, waardoor wij je kunnen helpen bij het uitkiezen van de juiste bril. Wanneer je bij ons kinderbrillen komt kopen, zorgen we steeds voor een aangepaste begeleiding zodat wij je kind zo goed mogelijk helpen. Wij willen vooral dat de bril die je bij ons koopt als gegoten zit. Voor een kind is het natuurlijk belangrijk dat de bril op z’n plaats blijft zitten Onze collectie brillen voor kids is daarom ook aanpasbaar op maat voor alle kinderen.

Geniet van onze uitgebreide service

Bij onze optiek kun je veel meer kopen dan alleen gewone kinderbrillen. Zo vind je bij ons onder andere ook een assortiment sport- en zonnebrillen voor kinderen. Voor de jonge modebewuste kids hebben we een reeks hippe brillen, perfect voor elk avontuur. Bij alle brillen die je bij ons koopt, is er uiteraard een gepast montuur voor kinderen. Kampt je kind met een lui oog? Bekijk dan zeker onze oogpleisters. Is je kind graag in beweging? Dan maak je het best gebruik van onze glasverzekering. Zo is het niet al te erg als de bril van je kind eens op de grond valt.

Bekijk al onze voorwaarden

Kom naar een van onze vestigingen en bekijk heel onze collectie in onze brillenwinkel voor kinderen. Wij kunnen je zeker en vast helpen bij het kopen van kinderbrillen. Heb je vragen over onze winkel of wens je meer informatie over onze brillen voor kinderen? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande gegevens en bezoek onze winkel om de ideale brillen voor jouw kids te vinden.

bottom of page