top of page

Brillen voor kinderen

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Specialist in kinderbrillen

Brillen voor kinderen koop je aan een betaalbare prijs bij TOOP. Bij ons staan kinderen steeds voorop en wij willen dat ze op hun gemak zijn wanneer ze onze winkel in Leuven of Edegem binnenstappen om een leuke bril uit te kiezen. Wij hebben voor elk kind en elke tiener wel een geschikte bril in huis.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Brillen voor kinderen in Leuven en Edegem

Als je op zoek bent naar brillen voor kinderen in Leuven of Edegem, ben je meer dan welkom bij TOOP. Wij werken met een ervaren team dat gespecialiseerd is in kinderbrillen op sterkte. Bij ons laten we elk kind zich goed voelen. Als je interesse hebt in onze collectie brillen voor kids, kun je steeds rekenen op een goede service. We bekijken samen welke bril van onze optiek in Leuven of Edegem het beste past bij je kind. Wil je de raad van een expert? Wij helpen je graag bij het uitkiezen van een mooie bril. Kinderbrillen op sterkte kopen, doe je dan ook het beste bij TOOP.

Kinderbrillen op sterkte kopen

Wie interesse heeft om kinderbrillen op sterkte te kopen, kan er zeker van zijn dat wij kunnen helpen. Niet alleen hebben wij een groot gamma aan monturen en brillen op maat, waardoor wij je in Leuven of Edegem kunnen helpen bij het uitkiezen van de juiste bril. Kinderbrillen op sterkte kopen, doe je namelijk niet zomaar. Daarom zorgen wij steeds voor een aangepaste begeleiding zodat wij je kind zo goed mogelijk helpen. Wij willen vooral dat de bril die je bij ons in Leuven of Edegem koopt als gegoten zit. Voor een kind is het natuurlijk belangrijk dat de bril niet bij de minste beweging afvalt. Onze collectie brillen voor kids zijn daarom ook aanpasbaar op maat voor alle kinderen.

Geniet van onze uitgebreide service

Bij onze optiek in Leuven kun je trouwens veel meer kopen dan alleen kinderbrillen op sterkte. Zo vind je bij ons onder andere ook een assortiment sport- en zonnebrillen voor kinderen. Bij elke bril die je bij ons in Leuven koopt, is er uiteraard een gepast montuur. Kampt je kind met vermoeide ogen? Bekijk dan zeker onze collectie kinderbrillen tegen blauw licht, met of zonder sterkte. Is je kind graag in beweging? Dan maak je het best gebruik van onze glasverzekering. Zo is het niet al te erg als de bril van je kind eens op de grond valt.

Bekijk al onze voorwaarden

Kom naar TOOP in Leuven of Edegem en bekijk heel onze collectie brillen voor kinderen. Of je nu op zoek bent naar kinderbrillen op sterkte of andere brillen voor kids wilt kopen: wij kunnen je zeker en vast helpen. Heb je vragen over onze winkel in Leuven of Edegem of wens je meer informatie over onze brillen voor kinderen? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande gegevens.

bottom of page