top of page

Oogpleisters voor kinderen

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Oogpleisters zorgen er bij kinderen voor dat het luie oog extra gestimuleerd wordt waardoor het zicht van je kind opnieuw verbetert. Door het goede oog af te plakken moet het andere oog wel de kijkfunctie overnemen. Nadat je bij de oogarts een voorschrift kreeg, koop je bij TOOP oogpleisters in allerlei vormen, patronen en maten. Onze specialisten zorgen daarbij voor een goede motivatie zodat je kind geen problemen heeft met het dragen van de pleister.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Oogpleisters voor kinderen zorgen voor een beter zicht

Dankzij ons ruime aanbod aan leuke oogpleisters voor kinderen in alle patronen en maten is het dragen ervan geen straf. De grondwetten van onze optiek in Leuven en Edegem zijn duidelijk: kinderen komen eerst. Wij weten als opticien voor kinderen namelijk dat een oogpleister kiezen een hele belevenis is. Wij willen hen dan ook gelukkig onze winkel voor kinderen zien verlaten!

Gebruik een oogpleister bij een lui oog

Als je kind last heeft van een lui oog, zijn er enkele stappen om oogpleisters voor kinderen te verkrijgen. Deze worden steeds op voorschrift van een bevoegde oogarts voorgeschreven. Heb je nog vragen? Bel naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of +32 369 65 60 (Edegem) of mail naar info@toopoptiek.com of vul het contactformulier in.

bottom of page