top of page

Brillenwinkel voor kinderen

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

TOOP is een brillenwinkel voor kinderen waar je terecht kunt voor advies op maat van je kind. Als specialist in kinderbrillen helpen we je graag in de zoektocht naar de perfecte bril. Je vindt bij ons een grote collectie brillen en zonnebrillen in allerlei kleuren en formaten. Wij staan bekend als een echte expert op het vlak van kinderbrillen en zijn dan ook dé specialist in betaalbare brillen voor kinderen en jongeren tussen nul en achttien jaar. Bij ons is iedereen welkom!

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Brillenwinkel voor baby’s, kinderen en jongeren

Onze optiek in Leuven of Edegem is de ideale plek waar je zeker en vast een gepaste bril voor je kind vindt. Wij zijn een specialist in brillen voor baby’s, kinderen en jongeren. Uiteraard zijn onze monturen altijd aangepast aan de leeftijd van je zoon of dochter. In onze brillenwinkel voor kinderen koop je alleen maar ‘coole’ exemplaren. Bovendien zorgen wij steeds dat de bril als gegoten zit. Een specialist in kinderbrillen wil natuurlijk absoluut voorkomen dat de bril snel afvalt. Als expert in kinderbrillen zetten we ons volledig in om aan alle specifieke behoeften te voldoen. Je kunt dus echt vertrouwen op onze expertise als opticien voor kinderen.

Specialist in kinderbrillen

Als je interesse hebt in een bril van TOOP voor je kind, ben je meer dan welkom in onze brillenwinkel voor kinderen. Heeft je kind nood aan een oogmeting? Als specialist in kinderbrillen brengen we je graag in contact met de juiste oogarts. Wij zijn dé perfecte plek om een trendy en op maat gemaakte bril te vinden. Als expert kinderbrillen staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en de beste oplossingen te bieden. Ontdek zeker ook onze collectie zonne- en sportbrillen voor kinderen, als brillenspecialist kun je bij ons terecht voor een groot assortiment aan allerlei soorten brillen.

Koop je brillen bij een echte specialist

Vertrouw op de expertise van TOOP en kies een brillenwinkel waar je brillen voor kinderen koopt met de hulp van een echte brillenspecialist. Kom langs of neem contact met ons op als je meer informatie wenst over onze collectie. Je bereikt ons door te bellen naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of +32 369 65 60 (Edegem) of door te mailen naar info@toopoptiek.com. Vragen kun je ook altijd stellen via het contactformulier. Kiezen voor TOOP, dat is kiezen voor een echte specialist in kinderbrillen. Als expert in kinderbrillen zetten we ons elke dag in om de beste service en producten te leveren.

bottom of page