top of page

Sportbrillen voor kinderen

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Sportbrillen voor kinderen kun je bij ons kopen. Voor elke kind dat houdt van ravotten en sporten hebben wij een bril in onze brillenwinkel. Wij zorgen ervoor dat jouw kind zich op zijn of haar gemak voelt tijdens het uitkiezen van een van onze sportbrillen voor kinderen. Bij TOOP in Leuven en Edegem staan kinderen immers altijd voorop en is elk Toopje welkom.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Wij zijn dé optiek voor sportbrillen voor kinderen

Als optiek in Leuven en Edegem zijn wij er voor baby’s, kinderen en jongeren van nul tot achttien jaar. Naast sportbrillen verkopen wij nog tal van andere brillen voor kinderen. Wees gerust, bij ons reken je op een breed gamma aan brillen en zonnebrillen voor kinderen. Het wordt dus geen al te grote zoektocht naar een coole kinderbril voor je zoon of dochter.

Ontdek al onze diensten

Ben je op zoek naar een brillenwinkel voor kinderen waar je naast brillen op sterkte ook aangepaste sportbrillen vindt? Kom dan snel langs en ontdek ons volledige aanbod. Naast een ruime keuze bieden wij als opticien voor kinderen nog heel wat andere services aan. Zo kun je ervoor kiezen om bij de aankoop van een bril een glasverzekering te nemen. Een ongelukje is nu eenmaal snel gebeurd. Neem contact op met ons voor meer informatie. Al onze gegevens vind je onderaan deze pagina.

bottom of page