top of page

Coole kinderbril

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Als je kind een bril moet dragen, is het voor hem of haar uiteraard belangrijk dat je kiest voor een coole kinderbril. Bij TOOP kun je terecht voor een groot aanbod aan allerlei soorten brillen voor kinderen tussen nul en achttien jaar. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij je aankoop en je advies op maat te geven.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Elk kind wil wel een coole kinderbril

Kinderen willen niet altijd een bril dragen. Onze optieks in Leuven en Edegem hebben daarom een groot aanbod aan brillen voor kinderen. Onze monturen zijn trendy en kleurrijk: een echte coole kinderbril die perfect past bij je kind. Daarnaast vind je in ons aanbod onder andere zonnebrillen en sportbrillen voor kinderen, baby’s en tieners. Bij onze opticien voor kinderen vind je steeds wat jij en jouw kind zoeken!

Koop een bril op maat van je kind

Of je nu ons gamma aan zonnebrillen voor kinderen bekijkt, of je zoekt een kinderbril op sterkte: TOOP helpt je bij je aankoop. Een coole kinderbril staat je kind altijd goed. Kom dus zeker eens langs in onze winkel of neem contact op met ons. Dat kan door te bellen naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of +32 369 65 60 (Edegem) of door een mail te sturen naar info@toopoptiek.com of het contactformulier in te vullen.

bottom of page