top of page

Kindermonturen kopen

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Bij TOOP kun je terecht als je interesse hebt om kindermonturen te kopen. Voor een kind is het belangrijk dat het montuur van zijn of haar bril als gegoten zit. Als je langskomt bij ons in de winkel geven wij je graag gericht advies zodat je de perfecte bril voor je kind vindt. Wij verkopen brillen voor de leeftijd van nul tot achttien jaar.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Kindermonturen kopen op maat van je kind, baby of tiener

Of je nu brillen voor kinderen, baby’s of tieners zoekt: wij hebben het allemaal. Kom dus gerust eens langs in onze optiek in Leuven of Edegem om kindermonturen te kopen. Het is belangrijk dat een montuur voor kinderen perfect past op het hoofd van je zoon of dochter. Op die manier heeft je kind bijna tot geen last van de bril en is er minder kans dat de bril zal afvallen.

Schakel onze hulp in

Brillen voor tieners, oogpleisters voor kinderen of een bril op maat voor je baby: wat je ook nodig hebt, bij onze opticien voor kinderen kun je terecht voor de bril die je nodig hebt voor je kind. Kom langs in de winkel of neem contact op met ons voor meer informatie over het kopen van kindermonturen. Bel naar +32 16 89 94 28 of +32 369 65 60 (Edegem) of mail naar info@toopoptiek.com of vul het contactformulier in.

bottom of page