top of page

Kinderbrillen op maat

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Als je op zoek bent naar een winkel waar je kinderbrillen op maat kunt kopen, dan zit je goed bij TOOP. Onze professionele medewerkers zorgen voor geschikt advies en helpen je bij de keuze van een bril voor je baby, kind of tiener. Wij hebben modellen beschikbaar voor kinderen van nul tot achttien jaar. Ben je bang dat de bril van je kind snel kapot zal gaan? Dan kun je kiezen voor een glasverzekering.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Kinderbrillen op maat van elk kind

Voor een kind is het belangrijk dat een bril perfect past. Wij zorgen dan ook steeds voor kinderbrillen op maat. Op die manier weet je dat de bril van je kind perfect past en aangenaam zit. Onze brillen voor kinderen zijn steeds van degelijke kwaliteit en zijn beschikbaar in diverse kleuren en modellen. Kindermonturen kopen doe je bij ons niet alleen. Het team van TOOP helpt je met veel plezier bij je keuze. Vertel ons welke brilsterkte je kind nodig heeft en wij tonen je alle mogelijkheden. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor kinderbrillen voor verzicht, maar ook voor bijziendheid en astigmatisme.

Ontdek onze winkel

Kom langs in onze optiek in Leuven of Edegem als je advies op maat wenst over onze kinderbrillen. Wij zijn immers een opticien voor kinderen die pas tevreden is wanneer jij en jouw kind dat ook is. Neem dus snel contact op met ons voor meer informatie. Bel naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of +32 369 65 60 (Edegem) of mail naar info@toopoptiek.com of vul het contactformulier in.

bottom of page