top of page

Brillen voor baby's

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Specialist in kinderbrillen

Als je op zoek bent naar een geschikte opticien die brillen voor baby’s verkoopt, kun je altijd eens langsgaan bij TOOP. Je vindt bij ons een groot aanbod aan babybrillen en brillen voor kinderen en tieners van nul tot achttien jaar. Wij helpen je bij het uitkiezen van het geschikte model en hebben daarbij aandacht voor de stevigheid, pasvorm, kwaliteit en esthetiek.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Een ruim aanbod aan brillen voor baby’s vind je in onze winkel

Dankzij ons ruime keuze aan babybrillen kun je er bij ons op rekenen dat je naar huis gaat met een geschikte bril die perfect is voor je baby. Wij zijn dé optiek in Leuven en Edegem die er is voor elk kind. Onze kids eyewear bestaat uit brillen op maat, zonnebrillen en sportbrillen. Kindermonturen kopen doet u bij ons dan ook met behulp van het gepaste advies. Wij laten je steeds kwalitatieve brillen voor kinderen en baby’s zien. Merk je dat er na je aankoop nog problemen zijn? Ook dan staan wij voor je klaar met de beste service. Kom dus snel langs en ontdek ons hele gamma aan babybrillen.

Maak een juiste keuze

TOOP is de brillenwinkel voor kinderen en baby’s. Wij begrijpen dat advies belangrijk is bij de verkoop van babybrillen. Zit je dus met een vraag of wens je graag meer informatie over onze brillen voor baby’s? Neem dan snel contact op met ons team door te bellen naar +32 16 89 94 28 (Leuven)  of +32 369 65 60 (Edegem) of mail naar info@toopoptiek.com. Je bereikt ons ook door het contactformulier in te vullen.

bottom of page