top of page

Brillen voor baby's

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Als je op zoek bent naar een geschikte opticien die brillen voor baby’s verkoopt, moet je zeker langsgaan bij TOOP, hier maken we echt het verschil. Je vindt bij ons een groot aanbod aan brillen voor baby’s, kinderen en tieners van nul tot achttien jaar. Wij helpen je bij het uitkiezen van het geschikte model en hebben daarbij aandacht voor de stevigheid, pasvorm, kwaliteit en esthetiek.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Een ruim aanbod aan brillen voor baby’s vind je in onze winkel

Dankzij ons ruime aanbod aan brillen kun je er bij ons op rekenen dat je naar huis gaat met een geschikte bril die perfect is voor je baby. Wij zijn dé optiek in Leuven en Edegem die er is voor elk kind. Onze collectie bestaat uit brillen op maat, zonnebrillen en sportbrillen. Kindermonturen kopen doet u bij ons dan ook met behulp van het gepaste advies. Wij laten je steeds kwalitatieve brillen voor kinderen en baby’s zien, met aandacht voor een perfecte na-service en garantie.

Maak een juiste keuze

TOOP is de brillenwinkel voor kinderen en baby’s. Wij begrijpen dat advies belangrijk is bij de verkoop van brillen voor baby’s. Zit je dus met een vraag of wens je graag meer informatie? Neem dan snel contact op met ons team door te bellen naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of +32 369 65 60 (Edegem) of een mail te sturen naar info@toopoptiek.com.

bottom of page