top of page

Expert in kinderbrillen

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Specialist in kinderbrillen

Onze brillenwinkel TOOP uit Leuven is een echte expert in kinderbrillen. Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect welke bril het best past bij jouw baby, kind of tiener tussen de nul en de achttien jaar. Bij ons staan kinderen steeds voorop, wij zijn pas tevreden wanner zij dat ook zijn.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Vertrouw op de kennis van onze expert in kinderbrillen

Wij nodigen jou en je kind graag uit in onze brillenwinkels voor kinderen in Leuven en Edegem. Daar vind je een ruim aanbod aan verschillende kinderbrillen, van sportbrillen tot moderne en coole kinderbrillen. Het is overigens ook mogelijk om een glasverzekering te nemen op de kinderbril, zo ben je altijd gerust. Onze optiek voor kinderen werkt samen met de beste oogartsen die zorgen voor de opmeting van de ogen en zo de beste bril met het beste montuur voorzien. Bovendien zorgen wij als optieker ook voor een uitstekende na-dienst.

Schakel onze expertise in

Kom gerust langs in onze winkel om de perfecte bril voor tieners, baby’s of kinderen te vinden. Heb je nog vragen of opmerkingen voor onze expert in kinderbrillen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Dat doe je door te bellen naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of +32 369 65 60 (Edegem) of door een mail te sturen naar info@toopoptiek.com.

bottom of page