top of page

Zonnebrillen in Leuven en Edegem

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Kinderen eers

Zonnebrillen zijn belangrijk om de ogen van je kind te beschermen tegen het felle zonlicht. In onze winkels in Leuven en Edegem vind je een breed scala aan zonnebrillen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook op sterkte verkrijgbaar zijn. Het kiezen van de juiste zonnebril is een belangrijke stap in oogverzorging, vooral voor de gevoelige ogen van kinderen.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Het belang van zonnebrillen voor uv-bescherming

Het is noodzakelijk om de ogen van kinderen te beschermen tegen schadelijke uv-stralen, en dat is precies wat onze zonnebrillen met en zonder sterkte bieden. Als gespecialiseerde opticien voor kinderen, weten we hoe belangrijk het is om niet alleen een modieuze, maar ook een beschermende zonnebril te kiezen. Onze zonnebrillen voor kinderen zijn speciaal gemaakt om zowel uv A- als uv B-stralen te blokkeren, waardoor de ogen van je kind goed beschermd zijn. Je kan ook opteren voor een zonneclipje op maat om de ogen eveneens te beschermen tegen de schadelijke uv-stralingen.

Ontdek de collectie in onze winkel

Bezoek onze optiek in Leuven en Edegem en ontdek de perfecte zonnebril voor je kind. Met een verscheidenheid aan stijlen, waaronder kinderbrillen voor verzicht, vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze brillen zijn allemaal zeer robuust zodat ze bestand zijn tegen spelende kinderen. Wij bieden brillen aan voor kinderen van nul tot achttien jaar. Met onze glasverzekering weet je zeker dat je bril goed beschermd is. Kom langs en kies vandaag nog de ideale zonnebril voor je kind!

bottom of page