top of page
TOOP x MATERIALISE
TOOP x MATERIALISE

Wed, 19 Jul

|

TOOP Optiek Edegem

TOOP x MATERIALISE

TOOP en Materialise zijn op zoek naar kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud die bereid zijn om gefotografeerd te worden. Wat krijg je terug? Een gratis Toupeira-montuur ter waarde van 189 euro, speciaal voor jou 3D-geprint: in jouw maat en favoriete kleur! Je betaalt alleen voor de glazen.

Registratie is afgesloten
Bekijk andere evenementen

When?

19 Jul 2023, 13:00 – 18:00

TOOP Optiek Edegem, Mechelsesteenweg 476, 2650 Edegem, België

WOOHOOW this party ain't over!

Een jaar geleden ontwierp TOOP zijn eerste eigen kinderbril genaamd 'Toupeira'. Deze bril werd in verschillende maten en kleuren 3D geprint door Materialise, een toonaangevend bedrijf op het gebied van 3D-printen.

De mogelijkheden van 3D-printen zijn eindeloos en de technologie staat niet stil. De eyewear-afdeling van Materialise werkt dagelijks aan het verbeteren van hun eyewear-software en het optimaliseren van de pasvormen van brillen, nu ook voor kinderen.

Wil jij hen hierbij helpen?

TOOP en Materialise zijn daarom op zoek naar kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud die bereid zijn om gefotografeerd te worden met onze 3D-geprinte Toupeira-bril. Op deze manier kan Materialise echte kindergezichten gebruiken voor de ontwikkeling van hun nieuwste app. De foto's worden uitsluitend achter de schermen gebruikt om de algoritmes van hun software te verbeteren.

Wat krijg je ervoor terug? Here’s de deal!

Een gratis Toupeira-montuur ter waarde van 189 euro, speciaal voor jou 3D-geprint: in jouw maat en favoriete kleur! Je betaalt alleen voor de glazen van de bril.

Let op: dit aanbod is beperkt en kan niet worden gecombineerd met andere lopende kortingen.

Deel dit evenement

bottom of page