top of page

Kinderbrillen met filter met blauw licht

✓ Van baby tot tiener ✓ Service na verkoop ✓ Specialist in kinderbrillen

Bij TOOP kun je terecht voor heel wat coole kinderbrillen met of zonder filter voor blauw licht. Een bril die blauw licht filtert is ideaal voor iedereen die last heeft van vermoeide ogen of vaak voor een computer- of tabletscherm moet werken. Als opticien voor kinderen geven wij je het gepaste advies waardoor je steeds met de gepaste bril naar huis gaat voor je kind.

TOOP logo

Wil je langskomen op locatie?

Kinderbrillen die blauw licht filteren helpen bij vermoeide ogen

Onze brillenwinkel voor kinderen is dé plek om degelijke en coole kinderbrillen te kopen. Zoek je een optiek in Leuven of Edegemvoor uw kinderen? Ons aanbod bestaat uit diverse modellen kinderbrillen en zonnebrillen voor kinderen en tieners tussen nul en achttien jaar. Uiteraard hebben wij veel meer dan enkel kinderbrillen die blauw licht filteren. Heeft je kind nood aan oogpleisters?. Kom dan gerust langs met het voorschrift van de oogarts en wij helpen je hier graag bij.

Kom langs voor gepast advies

Een degelijke bril kopen is belangrijk. Heeft je kind vermoeide ogen of ben je op zoek naar goede kinderbrillen die blauw licht filteren? Als opticien voor kinderen zijn wij er om je persoonlijk advies te geven. Kom dus langs bij TOOP en ontdek ons hele gamma. Heb je nog vragen voor onze expert in kinderbrillen? Neem contact op met ons via het contactformulier, bel naar +32 16 89 94 28 (Leuven) of naar of +32 369 65 60 (Edegem) of mail naar info@toopoptiek.com voor meer informatie.

bottom of page